Politika

URA: DPS puca poput ploča na Njegoševoj

Građanski pokret URA uputio je saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini.
URA: DPS puca poput ploča na Njegoševoj
Portal AnalitikaIzvor

“Kadrovi napuštaju Bogdanovića, više nije u stanju da obezbijedi većinu unutar svoje partije, a ne na Cetinju.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović boravio je juče u radnoj posjeti na Cetinju i tom prilikom, zajedno sa potpredsjednikom Neđeljkom Rudovićem, izvršnim direktorom Zoranom Mikićem, članom predsjedništva Filipom Adžićem i članovima odbora cetinjske URA-e razgovarao sa velikim brojem građana Cetinja.

Tokom razgovora uočeno je ogromno nezadovoljstvo Cetinjana trenutnom situacijom u gradu, ali i jasna želja za promjenama. Nezaposlenost, odlazak mladih, posrnula privreda, uništen sport i vodosnabdijevanje samo su neki od problema koje građani navode.

Ono što posebno deprimira Cetinjane je činjenica da mladi svoju budućnost ne vide ovdje kao i to da će nagomilane dugove vraćati još nerođene generacije.

Ipak, Cetinjani vjeruju da smjenom nesbosobne vlasti i iz ove, naizgled beznadežne situacije ima izlaza uz pošten i odgovoran odnos ljudi koji iskreno vole Cetinje. 

Osim velike podrške koju imamo na Cetinju posebno raduje sve veći broj dosadašnjih glasača Demokratske partije socijalista(DPS) koji nam prilazi i svjedoči o totalnom rasulu u toj partiji koja puca sa svih strana poput ploča na Njegoševoj ulici.

Tako između ostalog navode nemogućnost gradonačelnika da unutar svoje partije obezbijedi većinu na odborima kao i bježanje kadrova iz njegovog tima”, navodi se u saopštenju medijskog tima Građanskog pokreta URA.

 

Portal Analitika