Rukomet

RSCG: Zahvalnost navijačima u Nikšiću na podršci

Rukometni savez Crne Gore zahvalio se navijačima u Nikšiću na podršci u meču protiv Švedske. Crnogorski rukometaši duel su dobili 28:24.
RSCG: Zahvalnost navijačima u Nikšiću na podršci
Portal AnalitikaIzvor

"Punog srca i bez zadrške, sa željom da se u subotu zajedno radujemo plasmanu na EP, izražavamo zahvalnost navijačima u Nikšiću na ogromnoj podršci i suorganizaciji u velikoj pobjedi protiv selekcije Švedske. Istina je da naš muški seniorski nacionalni tim sjutra očekuje najvažnija utakmica u kvalifikacijama za odlazak na EP u Hrvatskoj, ali nikako i nikada nećemo zaboraviti snagu i energiju koju su navijači u Nikšiću bezrezervno,od prvog minuta,pružali igračima na terenu", piše u saopštenju RSCG.

Navodi se da je trijumf rukometne reprezentacije protiv Švedske pobjeda Crne Gore i da je slika iz Nikšića obišla rukometnu Evropu.

"Jedna od najvažnijih utakmica od obnove nezavisnosti i jedna od najvećih pobjeda protiv renomiranog rivala, ostvarena je zahvaljujući osmom igraču sa tribina. Rukometni poslenici ne pamte da je reprezentacija Švedske na poluvremenu ikada gubila 9 golova razlike, a u svemu tome ogroman je doprinos navijača crnogorske rukometne reprezentacije. Hvala zbog vjere,hvala za svaku emociju",piše u saopštenju.

Portal Analitika