Crna hronika

Osumnjičenima za napad na redara DF-a zadržavanje do 72 sata

Osnovna tužiteljka Zorica Milanović odredila je tužilačko zadržavanje do 72 sata trojici osumnjičenih da su redaru DF-a juče nanijeli teške povrede, saznaje Portal Analitika.
Osumnjičenima za napad na redara DF-a zadržavanje do 72 sata
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandć, kazao je juče da su dvojica njegovih članova obezbjeđenja Dejan Gojković i Goran Nikezić napadnuti ispred prostorija Nove srpske demokratije.

Nakon incidenta su uhapšeni Davor Zlatičanin, Gledis Čekaj i Đorđije Šunjević koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali sa jedne strane, i Gojković i Nikezić na drugoj strani.

Podsjećamo da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica juče lišili slobode ovih pet lica, odnosno sve aktere tuče koja se dogodila juče oko 14,30 časova u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Naime, službenici CB Podgorica su dobili operativnu informaciju da je u Njegoševoj ulici došlo prvo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba više lica. Na lice mjesta se uputila policijska patrola. Policija je nakon incidenta saopštila da tuča nema političku pozadinu.

U međuvremenu jedno od tih lica Goran Nikezić (47) se javilo u Urgentni blok radi ukazivanja ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadiobilo u tuči. Sukob između ovih lica se djelimično nastavio i u krugu Kliničkog centra, saopšteno je juče iz Uprave policije.

Portal Analitika