Crna hronika

Nikšićanka oštetila kladionicu za 23.000 eura?

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su juče nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.
Nikšićanka oštetila kladionicu za 23.000 eura?
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici Odsjeka su, 15.06.2017. godine, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv R.J. iz Nikšića zbog postojanja osnovane  sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Ona je ovo krivično djelo, kako se sumnja, izvršila na način što je 08.06.2017. godine, u svojstvu zaposlenog lica u kladionici „Lob“ u ulici Jola Poletića bb, uplatila više tiketa za sportsko klađenje na igre klađenje uživo.

Ona je tom prilikom, sumnja se, uplaćivala novac na tikete za sportsko klađenje a da pri tome nije uplaćivala novac u kasu kladionice te je na ovaj način pričinila štetu kladionici „Lob“ u iznosu od 23.000 eura.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv R.J. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. 

Portal Analitika