Fudbal

Katalnonci imaju ekskluzivu: Pojačanje godine reklo DA!

Katalonski mediji ovih dana opsijedaju Ibicu, na kojoj ljetuje vezista Pari Sen Žermena Marko Verati, a tamošnji Sport ima eksluzivu – Italijan je rekao „da“ Barseloni!
Katalnonci imaju ekskluzivu: Pojačanje godine reklo DA!
Portal AnalitikaIzvor

Prema navodima ovog lista, jedan od najboljih igrača sredine terena je imao sasanak sa direktorom katalonskog velikana Havijerom Bordasom, kojem je poručio da želi karijeru da nastavi u Barseloni.

Sa druge strane, Mundo Deportivo se pohvalio fotografijom sjajnog igrača sa njihovim listom, kao i kratkom izjavom u kojoj poručuje da u ovom trenutku ne može da priča o svojim namjerama u budućnosti.

Verati je već rekao upravi Pari Sen Žemena da želi da napusti klub, bez obzira što mu je na Parku Prinčeva saopšteno da nije na prodaju i da ovog ljeta neće odlaziti iz Grada svjetlosti. Omaleni fudbaler je navodno već rekao da ga u ovom trenutku zanima samo odlazak u Barselonu, tako da je na čelnicima Blaugrane sada da pokušaju da pronađu zajedničku riječ sa nimalo lakim sagovornikom kao što je šeik Naser Al Kelaifi.

Katarskom gazdi novac nije prioritet, pa čak ni da ponuda iznosi čitavih 100.000.000 eura, koliko se pominjalo proteklih mjeseci, ali sa druge strane je teško zadržati igrača koji je otvoreno rekao da napusti klub.

Ovo ljeto je idealna šansa za Barselonu da napravi novi bum na transfer pijaci, a dovođenje Veratija bi predstavljalo pojačanje godine u evropskom fudbalu. Italijan ima 24 godine i ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2021. godine, koji izvjesno neće odraditi do kraja.

14976013065147
Portal Analitika