Fudbal

Budućnost definitivno ostala bez prvog strijelca od prošle sezone

Samo nekoliko dana nakon što je zvanično napustio Budućnost, Goran Vujović pronašao je novi klub - iskusni napadač u narednoj sezoni prevodiće napad Skenderbega iz Korče.
Budućnost definitivno ostala bez prvog strijelca od prošle sezone
Portal AnalitikaIzvor

Trener ,,plavih“ Dragan Kažić ponadao se da će uspjeti da zadrži prvog strijelca tima koji je sa 12 golova doprinio osvajanju titule. Ali do toga neće doći. Tridesetogodišnji Cetinjanin dogovorio se sa čelnicima jednog od najvećih albanskih klubova, a potom iz Albanije produžio za Sloveniju, gdje se juče priključio saigračima na pripremema.

Skenderbeg je prošlo prvenstvo završio na trećem mjestu i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Klub je prije toga šest puta zaredom bio prvak, dok je ove sezone tu domaniciju prekinuo Kukeši.

U narednom šampionatu ekipa iz Korče želi da vrati primat na domaćoj sceni, a Vujović je angažovan kao pojačanje u vrhu ofanzive. Iskusni ofanzivac iza sebe ima internacionalnu karijeru, s obzirom na to da je nekoliko godina nastupao u Mađarskoj, kao i za ruski Arsenal iz Tule.

Na domaćoj sceni nosio je dresove Sutjeske sa kojom je, takođe, osvojio titulu i bio prvi golgeter lige sa 21. pogotkom. Igrao je i za Mogren i Lovćen. Albanija je sljedeća destinacija. Skenderbeg novi izazov.

Portal Analitika