Crna hronika

Policija: Današnja tuča nema političku pozadinu, posvađali se oko mjesta gdje su rođeni

Dosadašnje policijske aktivnosti vezane sa tuču u kojoj su učestvovali pripadnici obezbeđenja DF-a ne ukazuju na to da je fizički sukob između imao bilo kakav politički motiv, saopšteno je iz Uprave policije.
Policija: Današnja tuča nema političku pozadinu, posvađali se oko mjesta gdje su rođeni
Portal AnalitikaIzvor

Naime, dosadašnje mjere i radnje ukazuju na sumnju da je prvo verbalni a zatim fizički sukob započeo zbog dobacivanja  Dejana Gojkovića (43) Gorana Nikezića (47), redara Demokratskog fronta, Davoru Zlatičaninuu (24), Gledis Čekaju (34) i Đorđiju Šunjeviću (31) ,koje ima sasvim drugu konotaciju i u vezi je sa mjestom u kojem su ta lica rođena.

 

Rad na ovom predmetu je u toku te molimo da se ovaj slučaj ne politizuje, navodi se u saopštenju policije.

 

Podsjećamo da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica danas lišili slobode ovih pet lica odnosno sve aktere tuče koja se dogodila danas oko 14,30 časova u Njegoševoj ulici u Podgorici.

 

Naime, službenici CB Podgorica su dobili operativnu informaciju da je u Njegoševoj ulici došlo prvo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba više lica. Na lice mjesta se uputila policijska patrola. U međuvremenu jedno od tih lica Goran Nikezić (47) se javilo u Urgentni blok radi ukazivanja ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadiobilo u tuči. Sukob između ovih lica se djelimično nastavio i u krugu Kliničkog centra.

 

 

 

Portal Analitika