Turizam

TO Srbije u Delti: “Vidi Srbiju jer je na dohvat ruke”

Turistička organizacija Srbije predstavlja u Delta Sitiju ovogodišnju turističku ponudu pod nazivom “Vidi Srbiju jer je nadohvat ruke”.
TO Srbije u Delti: “Vidi Srbiju jer je na dohvat ruke”
Portal AnalitikaIzvor

Na ovoj prezentaciji TO Srbije će predstaviti svoje najpoznatije brendove – Exit, Guču, džez festival u Nišu “Nišvil”, “beogradski festival piva" Beer fest” i Nušićijadu koja se održava u Ivanjici.

img-1522

Prezentaciju je otvorila direktorica TO Srbije Marija Labović.

“Ovo danas je jako značajno, zato sto su turisti iz Crne Gore u prvih pet u Srbiji.  Srbija je cjelogodišnja destinacija, današnja prezentacija je veoma bogata, kao I ponuda naše zemlje, takođe se predstavlja etno grupa sa modernism motivima Biber. Vidi Srbiju jer je na dohvat ruke”, kazala je Labović.

19190736-1721978631432569-886487025-n

Pored Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstavljaju i turističke organizacije Beograda i Ivanjice.

“Tokom čitave godine u gradu se dešavaju različite sportske, kulturne i zabavne manifestacije. Možete posjetiti Bitef, Bemus, Sajam knjiga, obavezno Beer fest koji je besplatan”, kazali su sa štanda TO Beograda za Portal Analitika.

img-1526

TOS organizuje nagradnu igru za posjetioce, a učesnici programa su: festival „Nušićijada“, muzička grupa „Biber“ i Nacionalna asocijacija „Naše ruke“ koja će predstaviti animatorske radionice tradicionalnih zanata – opančarstvo, kaligrafiju, tkanje i pecanje za djecu.

Srbija je iz godine u godinu sve posjećenija, a turisti iz Crne Gore su u 2016.godini imali povećanje broja dolazaka  za 9% u odnosu na 2015.godinu. U prva četiri mjeseca 2017.godine u Srbiji je boravilo 20.935 turista i oni su ostvarili 58.681 nočenja.

I.D.

Portal Analitika