Crna hronika

Kod osumnjičenog pronađeno sedam eksplozivnih sredstava namijenjenih za nezakonit izlov ribe

Službenici Uprave policije MUP-a – Sektora granične policije su danas, preduzimajući aktivnosti u vezi sa suzbijanjem nezakonitog izlova ribe, sproveli akciju „Zasjeda“ na području Opština Bar i tom prilikom kontrolisali jedno lice kod kojeg su pronađena eksplozivna sredstva koja su, kako se sumnja, bila namijenjena nezakonitom izlovu ribe, saopšteno je iz Uprave policije.
Kod osumnjičenog pronađeno sedam eksplozivnih sredstava namijenjenih za nezakonit izlov ribe
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici granične policije su, 15.06.2017. godine, u vremenskom periodu od 03,00 časa do 12,00 časova sproveli akciju kodnog naziva „Zasjeda“ na području Opštine Bar, u cilju suzbijanja nezakonitog izlova ribe. Policijski službenici su, oko 07,00 časova kontrolisali D.S.(46) iz Bara, u reonu Crnog rta i tom prilikom nedaleko od ovog lica pronašli sedam posebno odvojenih eksplozivnih sredstava koja su, kako se sumnja, bila pripremljena za nezakonit izlov ribe, kao i transportnu torba u kojoj se nalazila ronilačka oprema.

Pronađene i oduzete stvari biće upućene Forenzičkom centru radi vještačenja.

Lice je predato Centru bezbjednosti Bar radi daljeg postupanja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji ovog događaja", navodi se u saopštenju.

Portal Analitika