Fudbal

Večera od 300 miliona: Mesi na Ibici nagovorio novog Inijestu na dolazak

Lionel Mesi ne ograničava se samo na ulogu najboljeg fudbalera Barselone, upravo je preuzeo i sportskog direktora, koji dogovara pojačanja. Poznato je da je Mesi u Barceloni "više od igrača".
Večera od 300 miliona: Mesi na Ibici nagovorio novog Inijestu na dolazak
Portal AnalitikaIzvor

Sinoć se na Ibici, gdje je na odmoru, našao na večeri sa Markom Veratijem, sjajnim mladim (24) vezistom PSŽ-a, koji je nakon pet godina u Parizu objavio da želi da ode, jer mu je cilj da igra u jačoj ligi nego što je francuska i u klubu koji se bori za Ligu šampiona.

Ovim je šokirao najbolji katarski klub, ali i alarmirao dva evropska velikana. Juventus je za Veratija bio spreman da ponudi 80 miliona eura, ali ga je Barselona oduvala sa 100 miliona.

Verati je spreman da prihvati ponudu Barselone koja u njemu vidi nasljednika Andresa Inijeste (33), ali PSŽ ne želi da ga proda.
I tu u igru ulazi Mesi. Nema fudbalera na svijetu, osim Kristijana Ronalda, koji bi odbio Barselonu, u čije ime ga na prelazak nagovara Leo Mesi.

Činjenica je da Verati ima čvrst ugovor, ali poznato je da se u svakom prijelaznom roku ugovori raskidaju ako su kupac i igrač na odlasku dovoljno uporni.

Portal Analitika