Politika

DPS Mojkovac: Osluškivanje i prisluškivanje ispred vrata domaćinstava svojstveno Demokratama

Ljudi koji nijesu iz Mojkovca , obilaze sa crvenim kravatama , mojkovačka domaćinstva i ogovaraju Mojkovčane što će Mojkovčani najbolje osuditi na lokalnim izborima, saopštili su Portalu Analitika iz OO DPS Mojkovac.
DPS Mojkovac: Osluškivanje i prisluškivanje ispred vrata domaćinstava svojstveno Demokratama
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje prenosimo integralno:

"Lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu jasno poručuje da je "osluškivanje i prisluškivanje “ ispred vrata mojkovačkih domaćinstava svojstveno jedino Demokratama, kojima osim toga i pisanja saopštenja izrazito niske političke kulture, nije preostalo ništa drugo. DPS, za razliku od Demokrata, ima očevidnu podršku Mojkovčana  koju ne mora uopšte preispitivati, a pogotovo ne  par mjeseci pred izbore.

Da su građani Mojkovca  izrazili svoju lojalnost Bečiću ostaće samo nedosanjan san i Bečiću i njegovim Demokratama. Njihovi podaci o procentualno izraženoj podršci sve su osim tačni, jer panika je upravo kulminirala među Demokratama, kad su im Mojkovčani pred nosem pozatvarali svoja vrata ne vidjevši u njima ni ozbiljnu, ni prosperitetnu političku strukturu.

U Demokratama je Mojkovac jedino mogao vidjeti  okorelu opoziciju koja beskrupulozno pominje  "pohode" , kao da Mojkovčani ne znaju da bi te iste Demokrate još danas ponovo krenule na taj isti Dubrovnik i ponovo ratovale. Sjećajući se prelomnih godina na Balkanu kada je Crna Gora zahvaljujući  DPS-u i njegovim liderima ostala sačuvana od rata i propasti koja je zahvatila tadašnju Jugoslaviju, nesigurna sadašnjost i još nesigurnija budućnost koju jedino nude Demokrate,  sigurno nije ono što Mojkovčani žele za svoju djecu i potomstvo.  

Demokrate misle da Mojkovčani ne znaju ko je bio na vlasti onda kada je u mojkovačkoj opštini svaki put bio nekategorisan i kada je stopa nezaposlenosti prouzrokovala migracije iz Mojkovca.Bili su to vaši partijski drugovi, Demokrate, sa kojima ste zajedno grijali opozicione klupe. Mojkovačku privredu uništavali su godinama zakleti opozicionari, od kojih ste vi preuzeli ideologiju, i to Mojkovčani znaju i zato vam ne pružaju ruku jer znaju da nije čista, nije pouzdana, nije dobronamjerna.

Zato nemojte kriviti DPS za nekadašnju lošu politiku u Mojkovcu, već okrivite one sa kojima svakog dana sjedite, a koji su tih godina nesavjesno upravljali Mojkovcem, više brinući šta se dešava u susjednim državama nego u vlastitom gradu.

Jedina svrha boravka Demokrata u Mojkovcu je medijsko promovisanje njihovog  lidera i poziranje za fotografisanje, koji će prije nego što je i stigao, već otići iz Mojkovca. Ne odgovaraju Demokrate gdje su bile ni poslednje dvije godine  jer je previše bolno za njih da priznaju da nijesu imali ni viziju sa kojom bi izašli pred građane Mojkovca.  

Osim nepotkrijepljenih optužbi upućenih lokalnoj vlasti Dps-a, od Demokrata ni mi,a ni građani Mojkovca nijesmo mogli čuti ništa više, pa bi im još jednom ponovili - Mojkovcu nije potreban Bečić, ni njegovi pratioci, jer u Mojkovcu godinama traje radna atmosfera, pa Mojkovčani nikako nemaju vremena za danonoćno fotografisanje sa Demokratama.

Lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu je sigurna da će naši rezultati i podrška birača u Mojkovcu- za Demokrate, prikrivene mrzitelje Crne Gore, ostati nedostižni, a kako će Demokrate nervozno namještati svoje crvene kravate tek će vidjeti crnogorska javnost na predstojećim izborima."

Portal Analitika