Fudbal

Najveći rat ovog ljeta: Real skuplja novac, Barsa mu ispunjava želju, a velikan nudi 150 miliona

Najtraženiji fudbaler ovog ljeta je Kilijan Mbape, 18-godišnji napadač Monaka.
Najveći rat ovog ljeta: Real skuplja novac, Barsa mu ispunjava želju, a velikan nudi 150 miliona
Portal AnalitikaIzvor

Igrama u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona zaludio je najveće evropske klubove, a preksinoć se drugi put u karijeri našao u prvih 11 francuske reprezentacije u okršaju protiv Engleske. Navijači premijerligaških klubova ostali su oduševljeni viđenim i nadaju se da bi karijeru mogao nastaviti na Ostrvu, no šanse su male.

Prema informacijama iz Francuske postoje četiri opcije za Mbapea ovog ljeta. Navodno je najbliži transferu u Real - najtrofejniji evropski klub želi da ga dovede već godinama.

"Sa porodicom ću donijeti odluku. Pogledaću ponude, moramo to riješiti, vidjećemo i što će se dogoditi sa klubom jer sam ja igrač pod ugovorom, nisam slobodan. Vidjećemo što će se dogoditi. Real Madrid? Oni pokušavaju da me dovedu od moje 14. godine", rekao je Mbape nakon utakmice protiv Engleza.

Mbappe je već jednom odbio Real jer je strahovao da nije spreman za prvu ekipu kraljevskog kluba. Dok Mbape razmatra ponude, Real prodajama igrača skuplja novac za transfer koji će biti najveći u istoriji.

Izvori bliski njegovoj porodici otkrivaju da bi on bio najsrećniji kada bi još jednu sezonu ostao u Monaku. Tu želju mu je spremna ispuniti Barselona koja želi ovog ljeta da dogovori transfer, a sljedećeg da dovede Mbappea u svoj napad.

Opcija je i ostanak u Monaku, a u posljednjem trenutku javio se PSŽ koji želi da se vrati na francuski tron i nudi nevjerovatnih 150 miliona eura za 18-godišnjeg napadača. Navodno su već zakazani sastanci između novog sportskog direktora PSŽ-a i Mbapeovih agenata.

Portal Analitika