Politika

Demokrate: Gdje god se okrenete ima nas

Kristalno je jasno da ovoliku nervozu koju ispoljava organizovana kriminalna grupa u svojim saopštenjima nisu mogla proizvesti ni saopštenja Demokrata, ni njihova posjeta Mojkovcu, navode u saopštenju Demokrate Mojkovca odgovarajući DPS-u.
Demokrate: Gdje god se okrenete ima nas
Portal AnalitikaIzvor

"Okidač za ovakvu nervozu je činjenica da DPS-u nikako ne odgovara raspoloženje građana Mojkovca koje svakodnevno osluškuju, ne uspijevajući, pritom, o sebi ništa lijepo da čuju. Oni su u stanju da čuju kako Demokrate prelaze ili ne prelaze preko pragova mojkovačkih kuća, da čuju koji su im Mojkovčani zaželjeli dobrodošlicu, koji nisu, a ovih posljednjih neka znaju u Mojkovcu da nema, pa neka misle da li u ovom gradu tonu Demokrate, ili kao brodovi tonu DPS-ovci, puni kao brodovi, dok prosječno mojkovačko domaćinstvo jedva spaja kraj s krajem", navode Demokrate.

"Uvijek ćemo s ponosom isticati da smo nov politički subjekt, nastao prije dvije godine, kao reakcija na evidentno nezadovoljstvo kod građana postojećom nomenklaturom. Pitate nas gdje smo bili prije toga. Gospodo, iz biografskih razloga, nismo mogli učestvovati ni u pohodu na Dubrovnik, ni u mržnji šaha, ni u mijenjanju kapa, ni u uništenju crnogorske industrije, jer je najveći broj među nama onih koji su bili djeca dok ste nam vi jeli budućnost. Da danas nemate u čemu drugačiji program od toga da želite da uništite mladosti i budućih generacija? Nećemo vam to dozvoliti, ni u Mojkovcu, ni u Crnoj Gori. Mi smo generacija kojoj je pripalo da iznova gradi sve ono što ste vi, kao generacija destrukcije, porušili", dodaju Demokrate i poručuju:

"Pitate nas gdje su naše pristalice u Mojkovcu, okrenite se oko sebe i birajte smjer, gdje god da pogledate, ima nas, a u to ćete se vrlo brzo uvjeriti, budite sigurni", zaključuju u saopštenju.

Portal Analitika