Društvo

Morsko dobro: Manji objekat i tiša muzika na plaži do Splendida

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore inciralo je izmjenu Plana objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za kupalište 13D, koje se nalazi nadomak hotela “Splendid” u Bečićima.
Morsko dobro: Manji objekat i tiša muzika na plaži do Splendida
Portal AnalitikaIzvor

S obziromna to da je d.o.o. “Stefan Braun Montenegro”, zakupac kupališta 13D, raskinuo trogodišnji ugovor o zakupu, incijativa za izmjenu Plana odnosila se na izmjene u površini montažnog objekta i funkcionisanju tog kupališta.

Novom izmjenom Plana objekata privremenog karakterana tom lokalitetu značajno su smanjeni gabariti planiranog objekta i predviđenjeu potpunosti novi koncept kupališta, usklađen sa hotelima u zaleđu.

Predviđen je objekat sa namjenom obavljanja ugostiteljske djelatnosti i mogućnošću postavljanja montažnog šanka prekrivenog trskom ili bijelim platnom površine 15m2 i terasa površine30 m2, uz mogućnost postavljanja suncobrana bijele ili bež boje. Novim konceptom predviđen je mali plažni bar sa umjerenom muzikom, čije radno vrijeme neće biti duže od rada kupališta.

  Javno preduzeće  za upravljanje morskim dobrom uskoro će raspisati Javni poziv za davanje u zakupovog kupališta na bečićkoj plaži.

 

Portal Analitika