Politika

DPS Demokratama: Gdje ste bili dok su vaši ideolozi krojili sudbinu Mojkovca?

Mojkovac vjeruje Mojkovčanima. Da je riječ o nesumnjivom povjerenju potvrdiće se na predstojećim lokalnim izborima. Demokrate, u enormnom nedostatku kako ideja i konkretnih predloga, tako i ljudstva,nastavljaju svoju predizbornu kampanju utemeljenu isključivo na netačnim informacijama u cilju dovođenja u opštu zabludu ne samo stanovnika Mojkovca, već i Crne Gore - poručuju iz mojkovačkog DPS-a.
DPS Demokratama: Gdje ste bili dok su vaši ideolozi krojili sudbinu Mojkovca?
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje DPS-a na saopštenje Demokrata prenosimo bez redakcijskih intervencija:

Bez obzira na njihove neargumentovane i nepotkrijepljene optubžbe, lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu je sigurna da su građani prepoznali njihovu ažurnost na planu unapređenja i poboljšanja kvaliteta života svojih građana. Dobro poznajući svoje sugrađane, Mojkovčane i Mojkovčanke, DPS neće nikada ustuknuti pred onima koji su se tek prije nekoliko dana naprasno zainteresovali za kvalitet života u Mojkovcu .

A gdje ste bile Demokrate svih onih godina kada su vaši tvorci i partijski ideolozi krojili i raskrajali sudbinu Mojkovca i njegovih građana? Gdje ste bili za taj dugi niz godina vlasti opozicije u Mojkovcu da obiđete sva ona domaćinstva koja ste u rekordnom roku u proteklih par dana navodno posjetili?Pitamo vas i gdje ste bili u prethodne četiri godine da brinete o mojkovačkoj opštini?

Da vas poštedimo truda pisanja efemernih saopštenja odgovorićemo u ime Mojkovca i Mojkovčana - nije vas bilo nigdje. Nisu Demokrate ni prišle sjeveru Crne Gore, a kamoli Mojkovcu. I sad odjednom, par mjeseci pred lokalne izbore, pojavljujete se nepozvani, sa oskudnim idejama i još oskudnijim izjavama,usmjerenim samo na negiranje onoga što je očigledno.

Svih ovih godina, kada Demokrata nije ni bilo na političkoj sceni već su predstavljali pione opozicije, DPS u Mojkovcu je prvo popravljao sve ono što je opoziciona vlast degradirala, zatim gradio sve ono što vi pokušavate da prećutite,a uz sve to planirao kako će i u budućem periodu doprinijeti razvoju mojkovačke opštine na svakom polju.

Kao ozbiljan politički subjekt, DPS nije i nikada neće, poput Demokrata, pred građane izaći sa neutemeljenim ponudama i rješenjima koja ostaju da lebde u vazduhu čim isti čelnici Demokrata napuste Mojkovac.

 Poznaju dobro građani Mojkovca kompletnu strukuru DPS-a u Mojkovcu,isto kao što i poznaju funkcionere i poslanike, svoje Mojkovčane, njihov rad i podršku na koju ovaj grad uvijek može da računa.

Međutim, građani Mojkovca ne poznaju uopšte ni čelnike Demokrata, ni njihove sledbenike u Mojkovcu, ni njihov izborni program, niti razumiju sa kojim pravom te iste Demokrate zasipaju njihova dvorišta propagandnim materijalom bez ikakvog pitanja,niti im je jasno s kojim pravom te iste Demokrate kucaju na njihova vrata da bih ih pitali kome će dati svoj glas,jer ih nigdje u protekle četiri i više godina nije bilo.

Suvišno je komentarisati izjave Demokrata koje prvo prelaze granicu dobrog ukusa i kulture dijaloga, a zatim i osnovanosti njihovih tvrdnji, što sve govori o jednom površnom pristupu koji među građanima Mojkovca nesumnjivo neće imati odziv.

Ne treba Demokrate da objašnjavaju Mojkovčanima ni ko je Duško Marković, ni ko je Obrad Mišo Stanišić, ni ko je Vesko Veljović jer to Mojkovčani dobro znaju, što se ne bi moglo reći kada se pomenu lideri Demokrata.

Lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu kontinuirano će nastaviti sa svojim radom i realizacijom razvojnih projekata ne sumnjajući u podršku Mojkovčana za koje su njihova vrata uvijek bila i biće otvorena.“  

Portal Analitika