Društvo

I sjutra isključenja zbog radova na mreži

Dijelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Supermarket Zabjelo, od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće djelovi ulica Jelene Balšić, Vojislavljevića i Dušana Milutinovića.

U Budvi, zbog radova na niskonaponskoj mreži Komoševina, od deset do 12 sati, bez struje biće dio naselja Komoševina.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zeta film, od osam do deset sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača kod dječjeg vrtića na šetalištu.

Na Žabljaku, zbog radova na dalekovodu Virak, od devet do 15 sati, bez struje će biti Bukovica i Borovac.

U Šavniku, zbog radova u trafostanici Boan, od 11 sati i 30 minuta do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mjesna zajednica Boan.

Zbog radova u trafostanici Dobra Sela, od deset do deset sati i 30 minuta, bez struje ostaće kompletno područje Opštine Šavnik.

U Bijelom Polju, zbog radova na niskonaponskoj mreži Metanjac, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže (STS Metanjci – izvod Rakonjci).

U Mojkovcu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Feratovo Polje, od devet do 12 sati i 30 minuta, bez struje ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Kolašinu zbog radova na niskonaponskoj mreži Drijen, od devet sati do 13 sati i 30 minuta, bez struje biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Rožajama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Seošnica (izlaz Bačevac), od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Beranama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Kaludra, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Plavu, zbog radova na dalekovodu Komarača-Babino Polje, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Komarača, Meteh, Babino Polje i Jara.

U Pljevljima, zbog radova na niskonaponskoj mreži Brda, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brda.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Mina

Portal Analitika