TV / Film

Gal Gadot bila trudna na snimanju filma "Wonder Woman"

Izraelska glumica Gal Gadot otkrila je da je na snimanju filma "Čudesna žena" (Wonder Woman) bila u petom mjesecu trudnoće sa drugim djetetom, prenose svjetski magazini.
Gal Gadot bila trudna na snimanju filma "Wonder Woman"
Portal AnalitikaIzvor

Kako je objavio sajt Digitalspy, glumica je ispričala da je bila završila snimanje, ali da se u novembru prošle godine vratila na set, u studio u Londonu, jer je trebalo da se urade dodatna snimanja. U to vrijeme bila je u u petom mjesecu trudnoće.

Da bi mogli nekako da snime te scene, kostomografi su sa prednje strane kostima koji je nosila u filmu uklonili dio materijala i zamijenili ga zelenom tkaninom, kako bi specijalnim efektima taj dio mogao da bude mijenjan u post-produkciji.

Gadot je nastavila da snima scene borbe i trčanja, opisujući za Entertainment Veekli: "U kadrovima izbliza, izgledala sam vrlo slično Čudesnoj ženi,ali sam u širokim kadrovima izgledala veoma smiješno, kao Čudesna žena koja nosi u stomaku žapca Kermita".

Režiserka filma Peti Dženkins rekla je da je bila zapanjena radnom etikom Gel Gadot, govoreći: "U dijelu filma ona je trudna, u odijelu, nasred polja, u ledeno hladnim uslovima".

"Bilo je toliko stvari koje smo joj pričali da uradi: '...Sada to na jednoj nozi...sada viči dok to radiš...sada pada kiša i hladno je, a ti si izgubila glas, idi'...Svaki dan je bio urnebesan i ona je sve to uspjela da izdrži", rekla je Dženkins.

Gal Gadot je pobrala odlične kritike za ulogu ove superheroine. Dženkins je rekla ranije da je razmišljala da je uopšte ne angažuje za tu ulogu.

Izvor: Clay Enos/Warner Bros. Entertainment via AP

Portal Analitika