Fudbal

Sutjeska počela pripreme za Evropu

Sutjeska je upalila motore, a Nikola Peco Rakojević je sa zadovoljstvom prozvao ekipu koja je osvojila istorijski Kup u prethodnoj sezoni.
Sutjeska počela pripreme za Evropu
Portal AnalitikaIzvor

Pripreme za sezonu 2017/18. su počele rano, ali to je neminovnost pošto “plavo bijeli” 29. juna igraju prvu utakmicu 1.kola kvalifikacija za Ligu Evroipe (6. jula se igra revanš).Sutjeska je upalila motore, a Nikola Peco Rakojević je sa zadovoljstvom prozvao ekipu koja je osvojila istorijski Kup u prethodnoj sezoni.

Pripreme za sezonu 2017/18. su počele rano, ali to je neminovnost pošto “plavo bijeli” 29. juna igraju prvu utakmicu 1.kola kvalifikacija za Ligu Evroipe (6. jula se igra revanš).

A ko će biti protivnik, osvajač Kupa Crne Gore će da sazna na žrijebu 19. juna…

“Očekivanja su pozitivna. Za sada ništa ne znamo, jer još nismo saznali ime protivnika. Pripremićemo se dobro za tu utakmicu, a potencijalni rivali su nam kvalitetne ekipe. Svaki prolaz dalje bi bio odličan uspjeh”, rekao je Rakojević.

Sutjeska je ostala bez Miljana Vlaisavljevića (Budućnost) i Ivana Boškovića, a put inostranstva bi mogao da se otisne i Slavko Damjanović (21. juna ide na preglede u Južnu Afriku), zato će uprava užurbano raditi što se tiče pojačanja, dok će momci trenirati u Nikšiću…

“Trenutno nema planova. Ostajemo u Nikšiću do prve utakmice u Evropi. U zavisnosti gdje budemo igrali, možda ćemo poslije toga vidjeti da negdje pođemo”, jasan je Rakojević, kome se na okupljanju nijesu pojavili Igor Ivanović (povreda) i Stevan Kovačević (dobio dva dana više od ostalih)…

“Prijalo bi nam da smo imali malo više pauze, ali igramo u Evropi i pokušavamo da se prilagodimo i uklopimo u program Uefe”, rekao je Rakojević.

Sutjeska će u narednom periodu tražiti defanzivca, ofanzivnog vezistu i napadača, spisak želja još nije poznat, ali se može čuti da su Nikšićani bacili oko na bivše igrače Admira Adrovića i Đorđa Šušnjara, kao i na Stefana Denkovića koji je odigrao dobro proljeće u Bokelju.

Dnevne novine

Portal Analitika