Fudbal

Zidan već našao zamjenu za Pepea

Portugalac Pepe od sljedeće sezone nosiće dres Pari Sen Žermena, a dvostruki uzastopni prvak Evrope Real Madrid već mu je našao zamjenu. To će biti mladi Španac Hesus Valjeho, momak koji je prethodne sezone igrao na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.
Zidan već našao zamjenu za Pepea
Portal AnalitikaIzvor

Zindin Zidan i klub su ga obavijestili da računaju na njega u sastavu prvog tima naredne sezone, tako da Valjeho sa riješenom budućnošću ide na Evropsko prvenstvo za mlade koje se od 16. juna igra u Poljskoj.

Španski mediji pišu i da je Valjeho konstantno bio u dosluhu sa matičnim klubom, da je čak radio i "domaće zadatke" kako bi se razvio baš onako kako je to Kraljevski klub želio.

On je u Real došao prije dvije godine iz Real Saragose gdje je proveo na pozajmicu prvu godinu, da bi proteklu sezonu proveo u Ajntrahtu gdje je igrao izuzetno. Malo su ga omele povrede, ali pokazao je dovoljno da zauzme mjesto u Realu pored Serhija Ramosa, Varana i Naća.

Valjeho će na Santjago Bernabeuu imati predstavljanje kao i kada dolaze druga pojačanja, a ono bi trebalo da se održi po povratku španske reprezentacije iz Poljske, ili u ranim danima predsezone.

Portal Analitika