Turizam

Posjeta predsjednika Vlade Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

Premijer u Vladi Crne Gore Duško Marković zajedno sa Ministrom turizma, boravio je danas u radnoj posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera.
Posjeta predsjednika Vlade Hotelskoj grupi Budvanska rivijera
Portal AnalitikaIzvor

U okviru posjete predsjednik Vlade imao je sastanak sa menadžementom Kompanije I Odborom Direktora Hotelske grupe, na kojem su između ostalog komentarisani pozitivni pokazatelji poslovanja u 2016.godini I spremnost Vlade Crne Gore da se kreira još povoljniji poslovni ambijent, sa stvaranjem uslova za pokretanje I realizaciju novih projekata, čime bi se direktno uticalo na napredak turističke privrede Crne Gore I povećanje konkurentnosti crnogorskog turizma.

Nakon sastanka organizovan je obilazak Turističkog naselja Slovenska plaža i novoadaptiranog hotela Aleksandar koji od ove godine predstavlja novu redizajniranu komponentu ponude Hotelske grupe.

Hotel Aleksandar, koji je od prije par dana u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice, nakon temeljne adaptacije novim konceptom ponude u potpunosti je prilagođen standardima Blue star hotela, jedinog u Crnoj Gori.

Nakon adaptacije ovaj hotel ima 187 porodičnih soba i apartmana, dva nova bazena i savremene dopunske hotelske sadržaje.

Novi segment ponude i povratak emitivnog tržišta Skandinavije prije svega rezulatat su saradnje Hotelske grupe Budvanska rivijera sa grupacijom TUI čija ispostava za Nordijske zemlje ove godine ima ugovorene charter letove iz četiri grada koji će imati sedmične rotacije sa očekivanim brojem od preko 25 hiljada noćenja do početka oktobra mjeseca.

Povodom otvaranja novoadaptiranog hotela Aleksandar večeras je organizovan prigodan koktel kojem su, osim predstavnika Vlade prisustvovali brojni poslovni partneri i predstavnici medija koje je u ime Kompanije pozdravila Izvršna direktorica Katarina Kažanegra, zahvalivši se svima na podršci i namjeri da ovo bude još jedna uspješna turistička sezona.

Kapaciteti Hotelske grupe ovih dana bilježe 100%- tnu popunjenost.

Portal Analitika