Fudbal

Riješiće se situacija sa Bašom

Defanzivac crnogorske reperezntacije Marko Baša nije bio ni na klupi na sinoćnjoj utakmici protiv Jermenije, a razlog je navodno neslaganje sa selektorovom odlukom na ga ne uvrsti u startnu postavu.
Riješiće se situacija sa Bašom
Portal AnalitikaIzvor

Baša je propustio posljednje mečeve reprezentacije zbog povrede, na prijateljskom meču sa Iranom ušao je u drugom poluvremenu, a selektor Ljubiša Tumbaković se sinoć odlučio da u štoperskom tandemu sa Stefanom Savićem bude Marko Simić.

Nezvanično, Baša se nije slagao sa odlukom da meč počne na klupi, pa se preselio na tribine. Tumbaković je nakon meča objasnio situaciju sa iskusnim defanzivcem.

“Iza nas je lijepa noć, koja treba da učini da stvorimo još bolju atmosferu u timu. Radićemo na prevazilaženju situacije sa Bašom, koji je u momentu procijenio da je bolje da nije na klupi i to je njegovo pravo. Sve je prošlo u korektnom tonu i ima prostora da se cjelokupna situacija razriješi”, rekao je Tumbaković.

Crna Gora je sinoć ostvarila ubjedljivu pobjedu na putu ka Svjetskom prvenstvu. Jermenija je savladana sa 4:1 uz het-trik Jovetića, pa je naša selekcija nakon par sati povratila drugo mjesto na tebeli koje vodi u baraž.

RTCG

Portal Analitika