Crna hronika

Policija otkrila dva lica sa opremom za nezakonit izlov ribe

U okviru akcije „Zasjeda“ na području Bara i Budve policija je kod dvije osobe pronašla eksplozivna sredstvakoja su, kako se sumnja, bila namijenjena nezakonitom izlovu ribe. Policija je privela M.J. (57) iz Bara i D.S. (49) iz Bara, a atužilac će se izjasniti o kvalifikaciji djela.
Policija otkrila dva lica sa opremom za nezakonit izlov ribe
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici granične policije su, 11.06.2017. godine u vremenskom perodu od 03,00 časa do 12,00 časova sproveli akciju kodnog naziva „Zasjeda“ u cilju suzbijanja nezakonitog izlova ribe i oko 08,00 časova kontrolisali dva lica na području Opštine Bar, u rejonu plaže Maljevik.

Policijski službenici su kontrolisali M.J. (57) iz Bara i D.S. (49) iz Bara kao i lice mjesta gdje su ova dva lica zatečen.

Tom prilikom je, u neposrednoj blizini ovih lica pronađena najlon kesa u kojoj su se nalazila dva odvojeneksplozivna sredstva koja su, kako se sumnja, bila namijenjena za nezakonit  izlov ribe, kao i torba sa opremom za ronjenje.

 

Pronađene i oduzete stvari biće upućene Forenzičkom centru radi daljih vještačenja.

 

Lica su predata Centru bezbjednosti Bar radi daljeg postupanja.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se se naknadno izjasniti o kvalifikaciji ovog događaja.

 

 

Portal Analitika