Fudbal

Tumbaković: Nijesam se nadao ubjedljivoj pobjedi

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković kazao je da je očekivao tvrdu utakmicu i jači otpor Jermenije, navodeći da se nije nadao ubjedljivom trijumfu svojih izabranika.
Tumbaković: Nijesam se nadao ubjedljivoj pobjedi
Portal AnalitikaIzvor

Tumbaković je kazao da je crnogorskim fudalerima pobjeda bila pravi i jedini put za nastavak kvalifikacija.

"Teška utakmica, Jermenija u prvih 20 minuta igrala dobro i nijesmo uspjeli da uspostavimo igru koju želimo da vidimo. Dali smo gol na vrijeme, izdržali te njihove prve napade, konsolidovali srednji red i poslije drugog gola sve je bilo jednostavnije", kazao je Tumbaković.

On je kazao da je ostatak meča želio da crnogorska reprezentacija odradi bez kartona i da sačuvamo rezultat ili ga povisi.

"Nijesam se nadao tom rezultatu, očekivao sam tvrdu utakmicu jer je Jermenija napravila rezutatsku ekspanziju u posljednja dva meča. Ambiciozno su došli u Podgoricu, najavili pobjedu, što nas je dodatno motivisalo", kazao je Tumbaković.

Strijelac vodećeg pogotka, Fatos Bećiraj, kazao je da su znali važnost meča i tri boda, posebno akon pobjede Danske u Kazahstanu.

"Dobro smo počeli meč, rani gol nam je dao krila. Taktički smo dobro odradili, znali smo njihov kvalitet i odakle nam prijeti opasnost. Zaustavili smo ih i otvrdili da smo bolji", kazao je Bećiraj.

Portal Analitika