Društvo

Objašnjenje incidenta kod manastira Ostrog

Nakon informacije da je autobus sa 50 putnika iz Zvornika, koji je krenuo na pokloničko putovanje za manastir Ostrog, zaustavio nepoznati muškarac tražeći im naknadu za prolazak do manastira, oglasili su se iz TO Danilovgrad i objasnili kako je došlo do incidenta, prenosi Antena M.
Objašnjenje incidenta kod manastira Ostrog
Portal AnalitikaIzvor

“Želim da naglasim da oni čak i nijesu ni išli put manastira, nego su se vraćali za Zvornik, to je važno da se zna. Na prvom infopultu zaustavio ih je kolega kako bi naplatio taksu, ali oni su rekli da ne idu danas, nego se vraćaju sjutra i prošli su autobusom pored njega. On je  zvao kolegu na drugom infopultu koji je imao akreditaciju, ali samo je uzeo automobil od komšije jer mi nemam deset službenih auta. Onda su putnici odmah preobratili priču da naš radnik nije imao nikakva dokumenta”, kazao je za  portal Antena M direktor TO Danilovgrad Ivan Dragojević.

Agencije, kako nam je kazao Dargojević  na takav način prave samo sebi štetu i stvaraju neprijatnost, jer ne žele da plate izletničku taksu koja iznosi euro po putniku.

“Vođa ovog putovanja je bio svešteno lice i rekao je da će po povratku u Zvornik odmah tužiti agenciju. To nije prvi put da nam se dešava, ali staćemo  tome na put”, poručuju Dragojević.

Kako je ranije javila BN televizija, nepoznati muškarac nije dozvoljavao prolazak autobusu, niti izlazak putnicima iz autobusa koji su se uputii prema Ostrogu.

Kako su, navodno BN televiziji javili putnici iz autobusa, ta osoba je od svih putnika, dva sveštenika i vozača tražila naknadu za prolazak.

Obaviještena je i policija koja došla na lice mjesta, a došao je i kriminalistički inspektor.

Putnici su bili blokirani više od sat.

 

Portal Analitika