Crna hronika

Nakon nesreće kod Golubovaca: Trudnica i djevojčica stabilno

Trudnica Milica Kapa (24) i četvorogodišnja Andrea Kaluđerović koje su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na magistrali Podgorica – Bar, na obilaznici kod Golubovaca stabilnog su zdravstvenog stanja.
Nakon nesreće kod Golubovaca: Trudnica i djevojčica stabilno
Portal AnalitikaIzvor

Kapa se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege, dok je djevojčica juče premještena u Dječiju bolnicu.

U saobraćajnoj nesreći poginulo je pet osoba – sedmogodišnja Dunja Medigović, njen otac Vuk (33) i majka Ivana (34), šesnaestogodišnja Irena Kapa i Dejan Marković (26).

Kako nam je saopšteno u policiji, u „pežou“ registarskih iznaka BR AJ503 bili su Marković, Irena i Milica Kapa i Kaluđerović. Vozilom je upravljao Marković, koji je na mjestu nesreće podlegao povredama. Na mjestu nesreće stradala je i tročlana familija Medigović, koja je bila u automobilu „ford“ PG AM 519.

Prema tvrdnjama očevidaca i tragova sa mjesta nesreće, „pežo“ se kretao iz Podgorice prema Baru, a „ford“ suprotnim smjerom.

Marković je, iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao preko ostrva koje razdvaja dvije trake i udario „ford eskort“, koji se kretao iz pravca Bara ka Podgorici.

Izvor: Pobjeda

Foto: Iva Mandić/Cdm

Portal Analitika