Društvo

Kovačević spremna da dođe i dostavi sve dokaze

Bivša ministarka rada i socijalnog staranja, Zorica Kovačevič, poručila je da će Vrhovom državnom tužiocu, Ivici Stankoviću, dostaviti sve dokaze koje posjeduje u cilju utvrđivanja istine, a povodom tužbe koju je protiv nje podnio podgorički Odbor Demosa.
Kovačević spremna da dođe i dostavi sve dokaze
Portal AnalitikaIzvor

Kovačević, koja je sada direktorica Kliničkog centra, u dopisu Stankoviću navela je da je podgorički Odbor Demosa protiv nje podnio krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu zbog navodne zloupotrebe sužbenog položaja i nesavjesnog rada u službi dok je bila na čelu Ministarstva rada i socijalnog staranja.

„Smatram da je moj ljudski i profesionalni integritet napadnut neutemeljenim optužbama i u nastojanju da odbranim ne samo vlastiti već i integritet institucije na čijem sam čelu u to vrijeme bila obraćam vam se sa molbom da preduzmete sve neophodne mjere u cilju utvrđivanja potpunog relevantnog činjeničnog stanja o toj pravnoj stvari“, navela je Kovačević.

Ona je Stankoviću poručila da očekuje da o tome što skorije obavijesti crnogorsku javnost.

„Spremna sam da u svako doba na vaš poziv dođem, i dostavim sve dokaze koje posjedujem u cilju utvrđivanja istinitih i tačnih činjenica. Očekujem vas poziv“, poručila je Kovačević. 

MINA

Portal Analitika