Fudbal

Mojsilović i Radojičić kandidati za klupu Grblja

Grbalj je samo dan nakon poraza u finalu Kupa Crne Gore ostao bez trenera, jer se čelnici kluba nijesu dogovorili sa trenerom Miljanom Radovićem o nastavku saradnje.
Mojsilović i Radojičić kandidati za klupu Grblja
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaje Arena, nekoliko imena je u opticaju za novog šefa stručnog štaba prvoligaša iz Radanovića, a u najužem krugu su Stevan Mojsilović i Dragan Radojičić. Srpski fudbalski stručnjak tokom karijere vodio je veliki broj klubova, a posljednji angažman bio mu je u Jagodini.

Mojsilović je poznat našoj javnosti i kao trener koji je u dva perioda bio u Mogrenu, a osim velikih uspjeha sa seniorskim timom, kao direktor mlađih selekcija uspio je da okupi najtalentovanije dječake, zbog čega su ,,žuti“ u nekoliko sezona dominirali u svim uzrasnim kategorijama.

Dolaskom u Grbalj Stevan Mojsilović vratio bi se u crnogorski fudbal poslije šest godina.

“U Crnoj Gori proveo sam pet prelijepih godina i sigurno je to period kojeg se sa ponosom sjećam. Ne bih želio ništa da komentarišem, a svakako da bih volio opet raditi u zemlji u kojoj sam imao dosta uspjeha i gdje sam stekao mnogo prijatelja”, prokomentarisao je za Arenu Stevan Mojsilović.

Osim njega, među kandidatima za trenera Grblja je i Dragan Radojičić, koji je prije šest godina vodio tim iz Radanovića. Interesantno je da je nakon Grblja, Gaga vodio Rudar, sa kojim je osvojio Kup Crne Gore. Potom je dva puta uzastopno bio šampion sa Sutjeskom, a nakon što je vodio OFK Beograd, prošle godine kratko je bio ponovo na klupi Pljevljaka.

Arena

Portal Analitika