Abiznis

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Banja Luci

Turistička organizacija (TO) Podgorice predstavila je turističke potencijale, kulturu i tradiciju, etno i gastro ponudu Podgorice i Crne Gore u Banja Luci, u okviru regionalne roadshow kampanje, koja ima za cilj promociju turističke ponude destinacije.
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Banja Luci
Portal AnalitikaIzvor

“U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO) i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta, a uz podršku TO Banja Luke, na glavnom gradskom Trgu Krajina organizovana je dnevna promocija kojom prilikom je organizovana i nagradna igra za posjetioce”, navodi se u saopštenju TO Glavnog grada.

Kampanja Uvijek drugačija okupila je brojne posjetioce koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ovoj sezoni, manifestacijama i aktivnostima koje ih očekuju širom države.

U večernjim satima, u Kristalnoj sali hotela Bosna, održano je Crnogorsko veče koje je počelo potpisivanjem Protokola o saradnji između TO Podgorice i TO Banja Luke, nakon čega je uslijedila multimedijalna prezentacija turističke ponude.

“U nastavku večeri brojne zvanice, predstavnici turističke privrede i medija, kao i drugi gosti, bili su u prilici da uživaju u tradicionalnim specijalitetima bogate gastro ponude Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Na promociji su bili prisutni novinari Javnog servisa BiH BHTV, Javnog servisa RTRS, Elta TV, ATV, Radio RS, EuroBlica, Nezavisnih novina, Glas Srpske, novinskih agencija SRNA i FENA.

Za odnos dva Glavna grada, taj Protokol o saradnji podrazumijeva uzajamno predstavljanje Podgorice u Banja Luci i Banja Luke u Podgorici, razmjenu iskustava i unaprijeđenje međusobne saradnje.

“Na sličan način TO Banja Luke predstavljaće se u Podgorici”, dodaje se u saopštenju.

Portal Analitika