Fudbal

Konte SMS porukom oktrio želi li više Kostu u Čelsiju

Više dileme nema - Dijego Kosta ovog ljeta napušta Stamford Bridž. Prvi strijelac Čelsija otkrio je da mu je menadžer Antonio Konte SMS porukom poručio da ne računa na njega naredne sezone.
Konte SMS porukom oktrio želi li više Kostu u Čelsiju
Portal AnalitikaIzvor

"Čelsijev sam igrač, ali tamo me ne žele. Konte mi je preko poruke saopštio da me nema u planovima. Šteta. Već sam ljudima iz kluba proslijedio tu poruku, jasno je sve, menadžer ne računa na mene i moram da pronađem drugi tim", rekao je Kosta španskim novinarima poslije utakmice Furije protiv Kolumbije (2:2).

Kosta ističe da bi volio da se vrati u madridski Atletiko, odakle je za 40.000.000 eura stigao u Čelsi prije tri godine, ali da je problem zabrana transfera Jorgandžija.

"Teško mi je da čekam zimu i budem bez utakmica pet mjeseci. Moram da mislim i na Svjetsko prvenstvo", navodi 28-godišnji fudbaler.

Očigledno da Konte nije zaboravio sukob sa Kostom u januaru kada je igrač zahtijevao da ga Plavci puste u Kinu. Upravo je Tjanđin Kvanžan i sada prvi u redu za potpis strijelca 20 golova u Premijer ligi prošle sezone, sa ponudom da postane najplaćeniji fudbaler svijeta.

Čelsi je navodno već spremio zamjenu za Kostu. Radi se o prvoj zvijezdi Evertona Romeluu Lukakuu. Mada se posljednjih dana pominjala i mogućnost kupovine Alvara Morate.

Portal Analitika