Marketing

TV&Net za SVE - najpovoljnija ponuda televizije i interneta u Crnoj Gori

Crnogorski Telekom i Radio difuznicentar nastavljaju saradnju u okviru „TV za SVE“ servisa, tako će uz televiziju od sada biti dostupan i 4G internet po vrlo povoljnim uslovima. Novi servis, pod nazivom “TV&Net za SVE“, predstavlja trenutno najpovoljniju uslugu televizije i interneta u Crnoj Gori.
TV&Net za SVE - najpovoljnija ponuda televizije i interneta u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o jedinstvenoj usluzi, koja je kreirana po mjeri korisnika, a nudi izvanrednu mogućnost za sve one koji žele lako dostupan TV i internet servis bilo gdje u Crnoj Gori. Uz bežični ruter i TVzaSVE uređaj, koji su jednostavni za instalaciju i lakoprenosivi, korisnik ima 4G internet i TV programe širom Crne Gore.

Prednosti TV&Net zaSVE je veoma jednostavna instalacija, koja zahtijeva samo TVzaSVE prijemnik i spoljnu ili sobnu antenu i bežični ruter. Pored jednostavne instalacije, ovaj servis karakteriše i laka mobilnost. Uz veliku pokrivenost teritorije Crne Gore (preko 95% stanovništva), korisnik može gledati televiziju i koristiti internet kod kuće, a onda ponijeti bilo gdje sa sobom i uživati u najpopularnijim kanalima i velikim brzinama interneta.

Osnovni paket, koji sadrži 18 najpopularnijih kanala i 5GB interneta  dostupan je po cijeni od 9,95 eura. Prošireni paket od 34 kanala,koji uključuje: Fox, 24 Kitchen, National Geographic, najpopularniji kanal za djecu Nickelodeon, zatim Arenasport, Fox Life, Fox Movies i druge kanale, moguće je kombinovati uz 5GB ili 15GB mobilnog interneta.

Pored toga, korisnici mogu aktivirati i dodatne internet opcije, nakon potrošenih internet resursa u okviru odabranog paketa.Što se tiče TV servisa, nudi i napredne opcije kao što su: mogućnost snimanja na eksternom disku, roditeljska kontrola, youtube, programski vodič, internet radio i druge.

Korisnik može potpisati Ugovor na 6, 12 ili 24 mjeseca, a u zavisnosti od dužine trajanja ugovora, zavisi i cijena opreme. Tako je za Ugovor u trajanju 24 mjeseca, cijena 10 eura.Bez obzira na adresu, internet ili fiksni telefon, bez troškova instalacije, bušenja zidova ili razvođenja žica, TV&Net za SVE je lako dostupan i jednostavan za korišćenje.

Može se poručiti pozivom na broj 1500, na sajtu http://www.tvzasve.me/ u bilo kojem T-Centru u Crnoj Gori.

Portal Analitika