Fudbal

Inter i Junajted dobili strašnu konkurenciju za Hamesa

Hames Rodrigez broji posljednje dane u Madridu i kako vrijeme prolazi sve je izvjesnije da će kolumbijski ofanzivac biti u redu onih za koga će se keširati astronomske sume novca.
Inter i Junajted dobili strašnu konkurenciju za Hamesa
Portal AnalitikaIzvor

Izostanak iz sastava za finale Lige šampiona praktično je stavio tačku na Hamesovu priču sa Realom, zbog čega još na većem značaju dobijaju scene sa njegove posljednje zvanične utakmice, protiv Sevilje, u dresu Kraljevskog kluba. Tada je, podsjetimo, dobio stojeće ovacije kompletnog stadiona, poslije čega se naveliko šuškalo o tome da je to bio njegov pozdrav od Realove publike.

Od tada se u vezu sa nekadašnjim ofanzivcem Monaka i Porta dovode isključivo Inter i Mančester junajted. Kolumbijski mediji čak su išli toliko daleko da su Hamesu nadjenuli dres Đavola i izašli s informacijom da je njegov transfer na Old Traford završena stvar. S tim što nijedan od dvojice kupaca ne želi da izdvoji više od 55.000.000 eura, dok Real traži 70.000.000.

U međuvremeu ugledna madridska Marka, list koji je temeljno upućen sa dešavanjima na stadionu Santjago Bernabeu, javlja da su Inter i Junajted dobili strašnu konkurenciju i to - Pari Sen Žermen!

Ono što je takođe novost jeste da je uprava Svetaca već stupila u kontakt sa Florentinom Perezom kako bi opipala puls predsjiedniku Reala. Iz Madrida je stigla ista povratna informacija - 70.000.000 eura je minimum ispod kojeg dvostruki uzastopni osvajač Lige šampiona neće ići. S tim što je PSŽ nešto raspoloženiji od Intera i Junajteda i navodno sprema 60.000.000 eura.

Ali, to ponovo nije suma dovoljno dobra za Real. Doduše, ljeto tek dolazi, pijaca će tek biti otvorena od 1. jula, što znači da će do septembra biti dovoljno vremena za sve zainteresovane strane da obore cijenu.

S tim što je veliko pitanje da li će Hames birati PSŽ zbog dobrih odnosa sa upravom Monaka, gdje je pružao najbolje partije i odakle je ostvario najveći transfer u karijeri.

Portal Analitika