Društvo

I sjutra isključenja u više opština

Dijelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Kuće Rakića 4, od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Kuće Rakića.

Zbog radova na dalekovodu Lijeva Rijeka, od deset do 15 sati, bez struje biće Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Na Cetinju, zbog radova u 35/10kV trafostanici Stari Obod, od devet do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Donje Polje, Gruda, Podgranicom, dio ulica Njegoševe, Bajove, Dečanske, Zmajeve, Petra Lubarde, Vuka Mićunovića, Vojvode Batrića, V proleterske i Balšića Pazar.

U tom terminu bez struje će biti ustanove i preduzeća Rezidencija Predsjednika države, Ministarstvo kulture, Štamparija, Policija, Hotel, Manastir, kao i prigradska mjesta Crna greda, Obzovica, Vrela, Ugnji, Očinići, Gluhi Do i Prekornica.

U Nikšiću, zbog radova na dalekovodu Petrovići, od devet do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Broćanac, Usputnica, Petrovići, Počekovići, Vraćenovići, Koravlica, Kljakovica, Vidne, granični prelaz Deleuša, Pilatovci, Vučji Do, Rvana Gora, Obljaj, Vrbica, Ubla i Crkvice.

U Rožajama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Dedeiće, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Petnjici, zbog radova na niskonaponskoj mreži Trpejzi, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Bijelom Polju, zbog radova na niskonaponskoj mreži Pavino Polje, od osam do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže (STS Mahala).

U Kolašinu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Petrova Ravan, od devet do 13 sati i 30 minuta, bez struje ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Beranama, zbog radova u trafostanici Park, od osam do 11 sati, bez struje biće dio potrošača koji se napajaju iz te trafostanice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Izvor: Mina

Portal Analitika