Abiznis

Budvanska rivijera: Potpuno adaptiran hotel "Aleksandar"

Hotel Aleksandar u Budvi, gotovo tri decenije je dio koncepta turističkog proizvoda Hotelske grupe Budvanska rivijera, sa posebnim pečatom u ponudi Kompanije. Trideset godina su ljetovanja brojnih turista svjedočila o kvalitetu, gostoprimstvu i tendenciji da ponuda ovog hotela u raznolikom turističkom mozaiku zadrži konkurentnost.
Budvanska rivijera: Potpuno adaptiran hotel "Aleksandar"
Portal AnalitikaIzvor

Pridržavajući se strateškog opredjeljenja kompanije, Hotelska grupa Budvanska rivijera je u posljednjih desetak godina realizovala obiman program adaptacije kroz koji su uložena značajna finansijska sredstva sa ciljem podizanja kvaliteta ponude.

Projekat adaptacije kroz investicioni program vrijedan preko 40 miliona eura, započet je 2007.godine, prethodno je bio orjentisan na unaprjeđenje ponude u Turističkom naselju Slovenska plaža, te hotelima Palas i Castellastva.

Tokom protekle godine u fokusu je bila adaptacija hotela Aleksandar koji od ove godine u novom konceptu ponude, sa novim hotelskim sadržajima, novim sportsko rekreativnim kompleksom, u kategoriji 4**** funkcioniše kao Blue star porodični klub hotel jedan od TUI brendova za porodična ljetovanja.

Adaptacija hotela „Aleksandar“ koji je prve ovogodišnje goste sa tržišta Skandinavije primio 21.maja, podržana je i realizovana u saradnji sa grupacijom TUI- ispostavom za Nordijske zemlje.

Inoviranom ponudom hotela Aleksandar Crna Gora dobija prvi  klub hotel Blue star koncepta na našoj destinaciji.

Hotel u novom sastavu ima 187 porodičnih soba i apartmana, novi bazenski blok, dva all inclusive bara kao i wine bar.

Portal Analitika