Fudbal

Za Real nema granica: Nevjerovatna ponuda za zvijezdu Monaka

Florentino Perez je toliko zapeo za 18-godišnjeg fudbalera Monaka Kilijana Mbapea da je prema informacijama Radio Monte Karla, stanice koja je poznata po provjerenim vijestima sa fudbalske pijace, spreman da u Monako pošalje i treću konkretnu ponudu za Mbapea.
Za Real nema granica: Nevjerovatna ponuda za zvijezdu Monaka
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj put u vrijednosti od čak 135.000.000 eura!

Podsjetimo, Monako je već odbio dvije Realove ponude. Prvu od 100.000.000 i drugu od 115.000.000. Prije svega, jer se samom Mbapeu još ne ide nigdje. On smatra da mu je najpametnije da još jednu sezonu ostane u Monaku i nastavi da se razvija. Posebno zato što bi u slučaju da se ne nametne u novom klubu mogao da propusti Mundijal u Rusiji naredne godine.

Ali ovakve sume teško je izbaciti iz glave, iako u ovu posljednju treba uračunati i silne neke bonuse koji će pripasti Monako samo ako Mbape zaista i opravdan ogroman talenat u nogama.

Francuski mediji spekulišu i da je za Mbapea više nego zainteresovan i Arsenal (čitaj: Arsen Venger), te još jedan za sada nepoznati fudbalski velikan.

Otkud znamo da je velikan? Pa zato što samo velikani mogu uopšte i da razmišljaju o Kilijanu. Čak ni Real neće moći tako lako da ga priušti, pa pokušava da nekome proda Hamesa Rodrigeza, koji u finalu Lige šampiona protiv Juventusa nije bio ni na klupi.

Navodno, Mančester junajted i Inter su za sada jedini ušli u zvanične pregovore, ali je problem u tome što Real insistira na cijeni od 70.000.000 eura, dok potencijalni kupci smatraju da Kraljevski klub pretjeruje i da Kolumbijac poslije ne baš blistave sezone ne može da vrijedi više od 55.000.000.

Portal Analitika