Muzika

Četiri dana do muzičkog spektakla Made in New York Jazz Festival Montenegro 2017!

Još samo četiri dana su ostala do početka Made in New York Jazz Festival, Montenegro 2017!
Četiri dana do muzičkog spektakla Made in New York Jazz Festival Montenegro 2017!
Portal AnalitikaIzvor

Festival će se održati 9. juna na Ljetnjoj pozornici u Tivtu i 11. juna u atrijumu "The Capital Plaza" u Podgorici, oba sa početkom u 21h.

U Podgorici, 10. juna u 21h, u Ethno Jazz Club-u "Sejdefa”, (na novoj adresi Stanka Dragojevića 10), koncertnim nastupom predstaviće se Vasil Hadžimanov bend i time upotpuniti programski sadržaj festivala.

U nedjelju, 11. juna u 13h u Hard Rock Cafe-u biće organizovan "Jazz Session with Jazz Masters" za učenike srednjih muzičkih škola, studente Muzičke akademije i sve zainteresovane, na kome će učesnici održati kratka predavanja i odgovarati na pitanja posjetilaca.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće:

Mike Stern (gitara), Jerome Jennings (bubnjevi), Alex Blake (bas), Yaacov Mayman (saksofon, ewi, flauta), Wayne Escoffery (saksofon), Sharon Clark (vokal), Joao Barradas (harmonika), Rick Swann (truba), Vasil Hadžimanov (klavir/klavijature), Milorad Šule Jovović (gitara), Aleksandar Grujić (klavir) i Vladimir Maraš (klavir/klavijature).

nyjazz

Ulaznice možete kupiti u Ethno Jazz Club-u "Sejdefa", na novoj adresi u ulici Stanka Dragojevića 10 u Podgorici, Hard Rock Cafe-u, kao i u Tivtu na blagajni tivatskog Centra za kulturu.

Za koncert u Podgorici, ulaznice su skoro rasprodate, pa svima koji bi htjeli da isprate makar jedno koncertno veče festivala, toplo preporučujemo da obezbijede ulaznice za koncert u Tivtu, ovog petka.

Cijena ulaznice za pojedinačni koncert iznosi 17€.

Cijena ulaznice za koncert Vasil Hadžimanov bend-a u jazz club-u "Sejdefa" u Podgorici iznosi 8€ i može se kupiti isključivo u pomenutom klubu. Informacije možete dobiti na broj telefon 069 / 013 - 131.

Više o koncertima pročitajte ovdje:
Podgorica >> https://www.facebook.com/events/414808882218850/ 
Tivat >> https://www.facebook.com/events/651924615009150/

Pratite nas i na instagramu: https://www.instagram.com/rabbit_records/

Strateški partner festivala i ove godine je "The Capital Plaza", a sponzori festivala su Ministarstvo kulture Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička organizacija, Hipotekarna banka, Centar za kuturu Tivat, Ambasada SAD u Crnoj Gori, Glavni grad i njegov sekretarijat za kulturu, Opština Tivat, Toshiba i hotel Centre Ville.
 
Prijatelji festivala su Yamaha, Hard Rock Cafe i Ethno Jazz Club "Sejdefa".
 
Zvanično vozilo festivala je Renault.

        

Portal Analitika