Fudbal

''Sokoli'' poraženi od Irana pred važan meč sa Jermenijom

Fudbaleri Crne Gore poraženi su u prijateljskom meču od Irana pod Goricom 2:1 koji je bio generalna proba pred kvalifikacioni meč sa Jermenijom 10. juna.
''Sokoli'' poraženi od Irana pred važan meč sa Jermenijom
Portal AnalitikaIzvor

U 10. minutu prva akcija Iranaca i pogodak gostiju. Torabi je majstorski prošao, a Azmun zatresao mrežu. U 32. minutu Crna Gora stiže do izjednačenja. Jovetić lijepim udarcem trese mrežu!

Konačan rezultat u 60. minutu postavlja Azmun. Leteća akcija, Rezajan glavom pronalazi Azmuna koji uz odličnu koordinaciju daje gol sa sedam metara 1:2.

“Utakmica je zamišljena kao kontrolna za Jermeniju. U pojedinim momentima je bilo kako smo zamislili, ali falio je kontinuitet. Primili smo naivne golove i to ne smije da nam se dešava. Zadovoljan sam učinkom jedne grupe igrača, ali bilo je i onih koji nijesu ispunili očekivanja. Sada ne želim da licitiram imenima, uradićemo detaljnu analizu”, kazao je Tumbaković nakon meča.

Crna Gora - Iran 1:2

Podgorica - Stadion pod Goricom. Gledalaca: 3.500. Sudija: Dejan Jakimovski (Makedonija). Strijelci: Jovetić u 32. minutu za Crnu Goru, Azmun u 10. i 60. minutu za Iran. Žuti kartoni: Kosović (Crna Gora), Pouraliganji (Iran). Crveni karton: Pouraliganji (Iran) u 79. minutu.

Crna Gora: Petković, Klimenta, Savić (46. Stojković), Simić, Tomašević (46. Baša), Savićević, Kosović, Janković (64. Kojašević), Jovović (71. Đorđević), Jovetić (64. Mugoša), Bećiraj (46. Vučinić).

Iran: Beiranvand, Hajsafi (38. Karimi), Agel, Ezatolahi (73. Burgaz), Pouraliganji, Ansarifard (46. Moamadi), Montazeri, Torabi, Azmun, Dežaga (46. Gohandežad), Rezain.

statistika040617

 

Portal Analitika