Društvo

Marković: Ostojić juče sve negira, danas priznaje da je koristio čekić

Napadač je priznao makar dio onoga što je uradio u našem porodičnom domu. Dok je juče sve negirao danas već priznaje da je koristio čekić kojim je zamahivao i udarao lomeći namještaj u cilju, kako kaze, upozorenja. Svakome je jasno da to nije nikakvo upozorenje vec realizovana prijetnja čekicem kao opasnim oruđem koja samo pukom srećom nije završila mojim ubistvom, izjavio je zamjenik glavnog urednika Dana Nikola Marković povodom izjave advokata Dimitrija Ostojića.
Marković: Ostojić juče sve negira, danas priznaje da je koristio čekić
Portal AnalitikaIzvor

Ostojić se tereti da je Markoviću nanio lakše, a njegovoj ženi Vanji Ćalović Marković teške tjelesne povrede juče u njihovom stanu. Da je Marković zadobio lakše, a njegova supruga teške tjelesne povrede potvrdjeno je i iz Urgentnog centra. Ćalović Marković su pokidane tetive na ruci i ona je operisana.

Marković je kazao za portal Analitika da se stvari polako odmotavaju i da se nadaju da će sud utvrditi da li se radi o psihičkom poremećaju ili je u pitanju napad sa sasvim drugom pozadinom. 

"To je ključno pitanje na koje kao oštećena porodica očekujemo odgovor od nadležnih", kazao je on.

Advokat Dimitrija Ostojića Sava Kostić u izjavi za Antenu M kaže da se njegov branjenik izjasnio da je u samoodbrani povrijedio Nikolu Markovića, a da nije povrijedio njegovu suprugu Vanju Ćalović. On je priznao da je koristio čekić kojim je udarao u sto, ali kako je rekao, samo da upozori, ali ne da bilo koga povrijedi.

Portal Analitika