Muzika

Bend Morcheeba: Podgorica predivna, za noćas smo pripremili svašta!

Članovi kultnog britanskog benda Morcheeba noćas nastupaju na Stadionu malih sportova, u sklopu festivala City Groove. Oni su u Podgoricu stigli juče, te su imali priliku da razgledaju grad.
Bend Morcheeba: Podgorica predivna, za noćas smo pripremili svašta!
Portal AnalitikaIzvor

"Prošetali smo, grad je predivan, ljudi su ljubazni... Ako sve bude prošlo kako treba, vratićemo se opet", rekli su Skaj i Ros.

Oni su na konferenciji za medije rekli da publika može da očekuje svašta, i stare i nove hitove.

"S obzirom na to da tri ili četiri godine nismo nastupali u sastavu Morcheeba benda biće dosta mješovita plej lista. Biće mnogo novih hitova, starih pjesama koje smo zajedno snimili takođe ćemo raditi cover pjesme Dejvida Bouvija. Nadamo se da će se svi dobro provesti, da će svi pjevati, svirati zajedno sa nama i uživati u koncertu", poručili su Skaj i Ros.

Dodali su da su u procesu snimanja nove ploče, iako su ranije rekli da neće više snimati albume.

"Mislim da smo počeli da snimamo baš u trenutku kafda smo izgovorili da nećemo više. U tom trenutku pokušali smo da riješimo neke nesuglasice koje smo imali, zbog toga smo tako nešto konstatovali. Sada su te nesuglasice riješene, očekuje se novi album u toku sljedeće godine", najavili su.

Na pitanje da li bi promijenili nešto u karijeri pjevačica benda, Skaj kaže da bi sve uradila isto.

"Zar nije prošlost ono što nas oblikuje? Zaista smo srećni što nakon 21 godinu možemo i dalje da nastupamo. Jedino što je počelo malo da me zamara su alkoholna pića", rekla je Skaj.

Noćas, druge večeri festivala nastupiće domaći sastav "Nighthawk" (21 h), kao i britanski bend ,"Morcheeba" (22 h) i hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni (ponoć). Ulaznica košta 9,90 eura.

Ivona Drobnjak

Portal Analitika