Turizam

Turoperatori iz Estonije, Letonije i Litvanije u studijskoj posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ambasade Crne Gore u Poljskoj, turoperatori iz baltičkih zemalja Estonije, Letonije i Litvanije borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 31.maja do 4.juna.
Turoperatori iz Estonije, Letonije i Litvanije u studijskoj posjeti Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici agencija: Baltic Clipper, West Express, Baltas, Vanilla Travel, Latvia Tours, IMPRO, Baltas, Indigo Travel, Estravel Estonia, Estonian Holidays i CWT Estonia zajedno sa predstavnikom Turkish Airlinesa imaju  priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore i hotelskim kapacitetima. Tokom četvorodnevne inspekcije destinacije oni će obići nekoliko hotela visoke kategorije kako bi se informisali o cijenama i usluzi u našim hotelima.

Kako je navedeno u saopštenju NTO, u okviru posjete agenti su imali priliku da obiđu Bar, Ulcinj, Budvu, Kotor i Herceg Novi. Oni su posjetili i Cetinje i Njeguše, gdje su  degustirali crnogorke specijalitete, medovinu, pršutu i njeguški sir. Za sjutra je planirana posjeta Žabljaku i obilazak NP Durmitor i Crnog Jezera. Istog dana, studijska grupa će posjetiti Kolašin i obići most na Đurđevića Tari.

"Značaj posjete se ogleda u činjenici da je za turiste iz baltičkih zemalja Crna Gora još uvijek neotkrivena destinacija, te očekujemo da će se na ovaj način doprinijeti boljoj prepoznatljivosti i promocije Crne Gore na ovom tržištu", ističe se u saopštenju.

Posjeta je realizovana uz podršku lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Kotora, Cetinja, Ulcinja i Žabljaka, Crnogorskog  turističkog udruženja, JP Nacionalni parkovi Crne Gore, kompanija Turkish Airlines i  Beppler & Jacobson.

Portal Analitika