Ostalo

Jovetić i Savić na prijemu kod ministra Janovića

Reprezentativci Stevan Jovetić i Stefan Savić, dva prije svega izuzetna čovjeka i fudbalera, posjetili su Ministarstvo sporta, gdje ih je ugostio ministar Nikola Janović. Bila je to prilika da zajedno porazgovaraju o daljim planovima i ambicijama dvojice naših fudbalskih asova i da, kako je kazao Janović, uoči odlučujućih mečeva našim hrabrim sokolima pružimo podršku, kako bi uspjeli u misiji da po prvi put odvedu Crnu Goru na veliko takmičenje u najprestižnijem svjetskom sportu.
Jovetić i Savić na prijemu kod ministra Janovića
Portal AnalitikaIzvor

Ministar  im je poželio dobrodošlicu u novoformirano Ministarstvo sporta ističući da Savić i Jovetić nijesu samo veliki fudbaleri i perjanice naše reprezentacije, već još veći humanisti, što su i pokazali više puta do sada.

„Vi ste pravi uzori  današnjim mladim generacijama, primjer da ste kao  vrhunski fudbaleri i sportske veličine uprkos svjetskoj slavi i planetarnoj popularnosti, ostali čvrsto na zemlji, skromni i spremni da nesebično pomognete.“, istakao je Janović.

0306savicjanovicjovetic2

Ministar  im se zahvalio i što  u dresu reprezentacije Crne Gore sebe nesebično daju na fudbalskom terenu,  uz želju da sve naše momke iz reprezentacije kao i stručni štab, prati sreća  u nastavku kvalifikacija.

Portal Analitika