Fudbal

Mladost i Vukićević produžili saradnju

Dejan Vukićević ostaje na klupi Mladosti. Trofejni trener juče je postigao dogovor sa upravom ,,romantičara“, radi se o ugovoru koji važi naredne dvije godine.
Mladost i Vukićević produžili saradnju
Portal AnalitikaIzvor

- To je bio logičan slijed događaja. Brzo smo se dogovorili, jer je ovo sredina u kojoj mi odgovara da radim. Nadam se da će rezultati biti dobri i da će naša saradnja trajati što je duže moguće - kazao je Vukićević.

Pred trenerom Mladosti je mnogo posla, a malo vremena. Treba formirati ekipu koja će imati kvalitet za nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvi meč na programu je 29. juna, a revanš 6. jula, dok će ime protivnika Mladost saznati na žrijebu 19. juna. Dobra stvar za ,,romantičare“ je što su nosioci na žrijebu, pa imaju mogućnost da dobiju nekog od lakših protivnika.

- Pripreme počinjemo već 7. juna. Za kratko vrijeme treba dosta da uradimo, pogotovo što je želja svih da prođemo bar prvi krug kvalifikacija. Ono što je sigurno je da ćemo od 12. do 22. juna boraviti na pripremama na Zlatiboru, gdje bi trebalo da kompletiramo igrački kadar. Nadam se da ćemo maksimalno iskoristiti period koji je pred nama, iako će biti veoma teško sve uskladiti za tako kratko vrijeme - dodao je Vukićević, koji se prethodnih dana pominjao kao kandidat za trenera Budućnosti. 

ARENA, Pobjeda

Portal Analitika