Politika

Muhović: BS neće podržati DPS na izborima

DPS neće dobiti podršku Bošnjačke stranke na predsjedničkim izborima zbog "licemjernog ponašanja prema BS-u u Petnjici", kazao je predsjednik Opštinskog odbora te partije Adnan Muhović. On je poručio i da će "nakon pada DPS-a biti opšta bježanija od Rusije do Irana i Izraela".
Muhović: BS neće podržati DPS na izborima
Portal AnalitikaIzvor

Muhović je reagovao na saopštenje predsjednika OO DPS-a Petnjica Mehmed Adrovića, koji je povodom optužbi kolega iz lokalnog odbora Bošnjačke stranke o tome koliko se malo uradilou protekle četiri godine u Petnjici rekao da predstavnici te partije samo optužuju, jer za više “nemaju ni intelektualnog kapaciteta, a još manje političke mudrosti”.

"Mi iz Bošnjačke stranke nemamo namjeru da se prepucavamo sa Mešom Adrovićem, a njemu poručujemo da bi mu bolje bilo da isplaćuje radnike koji se muče i gladuju u njegovom preduzeću, a on na njihovoj muci zgrće novac i nosi ga za Njemačku. Zna on što to radi, zna da će poslije pada DPS-a biti opšta bježanija od Rusije do Irana i Izraela", rekao je predsjednik OO BS Petnjica, prenosi Radio Petnjica.

Na Adrovićevo podsjećanje da je sagrađena nova zgrada Opštine Petnjica, vrijedna 1,6 miliona eura, Muhović je kazao da je taj projekat realizovan zahvaljujući predsjedniku Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću.

"Tada ministar finansija Žugić nije ni htio da primi Samira Agovića na razgovor sve dok Rafet Husović nije intervenisao, zna on to dobro, pa neka demantuje ako nije tako, pa ću iznijeti i neke pojedinosti oko toga obzirom da sam prisustvovao tom sastanku", rekao je predsjednik Petnjičkog BS-a.

 

Portal Analitika