Ostalo

IMZE: Crnogorskim takmičarima još tri medalje, ukupno 25

Crnogorski reprezentativci četvrti takmičarski dan Igara malih zemalja Evrope u San Marinu završili su sa tri medalje – dvije zlatne i jednom bronzanom.
IMZE: Crnogorskim takmičarima još tri medalje, ukupno 25
Portal AnalitikaIzvor

Zlatne medalje osvojili su muški i ženski tim džudo reprezentacije, a bronzanu streličari Milan Borović i Mina Šibalić u konkurenciji mješovitih parova.

Poslije četiri takmičarska da Crna Gora u generalnom plasmanu zauzima četvrto mjesto sa 25 medalje – 11 zlatnih, četiri srebrne i deset bronzanih.

Zlatne medalje, osim Matović, osvojili su džudisti Danilo Pantić, Marko Bubanja, Arso Milić, Elma Ličina i Ivana Šunjević i boćar Miroslav Petković.

Zlatni su bili i atletičarke Marija Vuković i Ljiljana Matović u skoku u dalj i boćari Miroslav Petković i Đuro Milanović u dublu .

Srebrne madalje pripale su atletičaru Tomašu Đuroviću, džudisti Balši Sinanoviću, muškom i ženskom stonoteniskom dublu Filipu Radoviću i Luki Bakiću, odnosno Snežani Ćulafić i Ivoni Petrić,

Bronzani su bili džudisti Jusuf Nurković i Jovana Peković, muški i ženski stonoteniski timovi, boćar Đuro Milanović, atletičari Ivan Kukuličić, Slađana Perunović i Kristina Rakočević i Anđela Miličković u streljaštvu.

Posljednjeg takmičarskog dana na borilišta će stonoteniseri Filip radovići Ivona Petrić, atletičari Matović, Perunović i Rakočević,kao I košarkaši koje očekuje duel sa Islandom (15).

Portal Analitika