Košarka

Crnogorac na klupi Crvene zvezde razmišlja o odlasku

Dejan Radonjić prije svega zbog zaostalih zarada razmišlja o napuštanju klupe Crvene zvezde. Crnogorski trener koji je beogradskom timu donio osam trofeja do sada suočen je sa velikim problemima u funkcionisanju kluba.
Crnogorac na klupi Crvene zvezde razmišlja o odlasku
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama iz Beograda, radi se o sedam zaostalih zarada, kada su stručni štab i igrači u pitanju. Predsjednik kluba Nebojša Čović pokušaće da sa novim investitorima zaokruži finansijsku konstrukciju za narednu sezonu, što bi uključivalo izmirivanje zaostalih obaveza.

Ipak, rok za to je najviše narednih mjesec dana. Radonjić ima ponude velikog broja bogatih evropskih klubova, ranije se za njega interesovao euroligaš Baskonija, a posljednji u nizu je prebogati ruski klub Uniks iz Kazanja.

Bivši trener Budućnost Volija je Zvezdi donio tri titule u ABA ligi u prethodne tri sezone, a bori se za titulu u Košarkaškoj ligi Srbije, treću zaredom. Takođe, osvojio je i tri Kupa Radivoja Koraća (Kup Srbije). ,,Crveno-bijeli“ su kolo prije kraja regularnog dijela KLS prvi, sa učinkom 12-1.

Portal Analitika