Muzika

"SWISH SWISH": Muzički spoj Keti Peri i zvijezde "Sea Dance"-a

Iako se čini da su američka pop ikona Keti Peri i jedan od najvećih disk džokeja i zvijezda ovogodišnjeg "Sea Dance" festivala "Fatboy Slim" muzički nespojivi, slavna pjevačica se postarala da razbije te predrasude. Ona je u novi duetski hit sa Niki Minaž “Swish Swish” umetnula sempl iz miksa čuvenog Britanca "Star 69", što je publika prihvatila i više nego dobro.
"SWISH SWISH": Muzički spoj Keti Peri i zvijezde "Sea Dance"-a
Portal AnalitikaIzvor

“Išao sam na posao kada sam prvi put čuo pjesmu  `Swish Swish`. Zamislio sam se, jer moja sedmogodišnja kćerka je najveći fan Keti Peri i sigurno bi bila impresionirana kada bih joj odsvirao ovu stvar. Međutim, to je pošlo za rukom divnoj Keti i zahvalan sam joj što je usrećila moju ćerku”, kazao je "Fatboy Slim".

Britanac će na Jazu nastupiti 14. jula, a publika iz više od 30 zemalja uživaće u megahitovima kao što su “Rockafeller Skank”, “Righ Here, Right Now”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Weapon of Choice” i mnogim drugim.

Akcija 4+1 do ponedjeljka

Kako su saopštili organizatori, omiljena "4+1” akcija fanova "Sea Dance" festivala trajaće još samo do ponedjeljka, 5. juna, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.

"Trodnevne ulaznice za Sea Dance (13-15. jul) u prodaji su po promotivnoj cijeni sa 60 odsto popusta, od 29.99 eura, a za `Exit Avanturu` (`Sea Dance` + `Exit`) 67 eura. Ulaznice se mogu nabaviti posredstvom `Gigstix` prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore", poručili su organizatori.

Portal Analitika