Ostalo

IMZE: Sedam medalja trećeg dana za crnogorske sportiste

Crnogorski reprezentativci treći takmičarski dan Igara malih zemalja Evrope u San Marinu završili su sa sedam medalja – jednom zlatnom, dvije srebrne i četiri bronzane.
IMZE: Sedam medalja trećeg dana za crnogorske sportiste
Portal AnalitikaIzvor

Zlatnu medalju osvojila je atletičarka Ljiljana Matović u skoku u dalj, srebrni su bili muški i ženski stonoteniski dublovi Filip Radović i Luka Bakić, odnosno Snežana Ćulafić i Ivona Petrić, dok su bronzane pripale atletičarima Ivanu Kukuličiću, Slađani Perunović i Kristini Rakočević i Anđeli Miličković u streljaštvu.

Poslije tri takmičarska da Crna Gora u generalnom plasmanu zauzima treće mjesto sa 22 medalje - devet zlatnih, četiri srebrne i devet bronzanih.

Zlatne medalje, osim Matović, osvojili su džudisti Danilo Pantić, Marko Bubanja, Arso Milić, Elma Ličina i Ivana Šunjević i boćar Miroslav Petković.

Zlatni su bili i atletičarka Marija Vuković i boćari Miroslav Petković i Đuro Milanović u dublu.

Srebrne mdalje pripale su atletičaru Tomašu Đuroviću i džudisti Balši Sinanoviću.

Bronzani su bili džudisti Jusuf Nurković i Jovana Peković, muški i ženski stonoteniski timovi i boćar Đuro Milanović.

Crna Gora će sjutra, četvrtog takmičarskog dana imati predstavnike u šest sportova.

Streličari će se u deset sati boriti za bronzu, a u isto vrijeme počeće i takmičenje stomotenisera u pojedinačnoj konkurenciji.

Džudisti ćese nadmetati ekipno, na stazu će biciklista Demir Mulić (mauntin bajk), košarkaše očekuje duel sa San Marinom, a odbojkaše meč za edmo mjesto.

Portal Analitika