Društvo

VLADA: Prestao mandat Mirjani Drašković

Vlada Crne Gore i Komisija za kadrovska i administrativna pitanja dali su saglasnost za prestanak mandata Mirjani Drašković, glavnoj veterinarskoj inspektorki.
 VLADA: Prestao mandat Mirjani Drašković
Portal AnalitikaIzvor

Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, na sjednici održanoj 1. juna 2017. godine, razmotrila je predlog ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja da Vlada Crne Gore da saglasnost za prestanak mandata Mirjani Drašković, u zvanju glavne veterinarske inspektorke. U obrazloženju predloga je naveo da je Mirjana Drašković, glavna veterinarska inspektorka, u skladu sa Sporazumom o preuzimanju, preuzeta na rad u Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja iz Uprave za inspekcijske poslove, da Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja nije sistematizovano radno mjesto glavnog veterinarskog inspektora, iz kojih razloga se traži saglasnost za prestanak mandata Mirjani Drašković, navodi se u Zaključku Vlade.

Drašković  je prije dva dana saopštila da je piletina koju uvozimo iz Brazila neispravna i poručila građanima da je ne kupuju.

Portal Analitika