Ostalo

IMZE: Terzić i Radulović u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom

Crnogorska plivačica Jovana Terzić u kvalifikacijama trke na 50 metara slobodnim stilom osvojila je peto vrijeme u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom od 27.84 sekundi čime se plasirala u finale te trke na Igrama malih zemalja Evrope San Marinu.
IMZE: Terzić i Radulović u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom
Portal AnalitikaIzvor

''Zadovoljna sam plasmanom u finale, što je i bio naš cilj. Potrudiću se u finalu da otplivam još bolje i popravim vrijeme00, kazala je nakon trke Jovana.

Naš drugi predstavnik Boško Radulović, takođe u kvalifikacijama na 50 metara slobodnim stilom, osvojio je četvrto mjesto u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vrmenom od 24.37 sekundi čime se plasirao u finale trke.

''Još jedno finale za mene, i mogu reći da sam zadovoljan. FIniš sam mogao da odradim bolje i postignem bolje vrijeme, ali se nadam da ću u finalu popraviti rezultat'', prokomentarisao je nakon trke Radulović.

Podsjećamo, Radulović je prvog dana učestvovao u finalu trke na 100 metara slobodnim stilom i završio je kao osmoplasirani. U srijedu je u kvalifikacijama na 100 delfin oborio lični rekord sa vremenom od 57.68 sekundi, dok je u finalu bio osmi. Jovana je prvog dana eliminisana u kvalifikacijama na 100 metara slobodno.

Portal Analitika