Fudbal

Počeo rat za De Heu: Mančester odbio rekordnu ponudu!

Real Madrid je krenuo po Davida de Heu i naletio na rampu! Mančester Junajted je večeras odbio ponudu Madriđana vrijednu 60.000.000 funti za sjajnog golmana, što je u prevodu oko 69.000.000 eura.
Počeo rat za De Heu: Mančester odbio rekordnu ponudu!
Portal AnalitikaIzvor

Skaj Sports javlja da je na Old Traford stigla zvanična ponuda koja se dugo očekivala jer se mjesecima najavljuje da će Real Madrid ovog ljeta dovesti De Heu kao najveće pojačanje. Igrač je dao pristanak Madriđanima, čak pristao i na smanjenje plate, ali ostaje teži dio posla...

Mančester Junajted nema nikakvu namjeru da se odrekne golmana kojeg Real juri već dvije godine. Makar ne želi da to uradi tako lako. Ako bude primoran da proda De Heu i ako Španac bude insistirao na transferu kao što je to bilo sa slučajevima Kristijana Ronalda, Modrića ili Bejla, onda će Real morati da sruši sve rekorde kada su golmani u pitanju. Rekord drži transfer Đanluiđija Bufona kojeg je Juve platio 2001. godine za 53.000.000 eura.

Sjećamo se posljednjeg dana ljetnjeg prijelaznog roka kada su De Heu minuti dijelili od prelaska u Real, ali je transfer tada propao zbog famozne priče o faks mašini mada se sumnja da je Junajted namjerno sabotirao priču.

Real nije odustao i sada je spremio ponudu za koju se mislililo da će Junajted prihvatiti jer je Španca platio Atletiku tri puta manje. Ipak, Junajted je odbio u startu prijedlog težak skoro 70.000.000 eura tako da nas čeka vruće ljeto na relaciji Madrid - Mančester.

Portal Analitika