Fudbal

Tumbaković za Iran i Jermeniju ne može da računa na povrijeđenog prvog golmana

Dok se pojedini igrači čekaju, neki otpadaju. Prinudno. Fudbalska reprezentacija Crne Gore biće oslabljena u prijateljskom meču sa Iranom i utakmicom protiv Jermenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo - golman Mladen Božović je povrijeđen.
Tumbaković za Iran i Jermeniju ne može da računa na povrijeđenog prvog golmana
Portal AnalitikaIzvor

- Bonja uopšte nije trenirao, ima povredu zadnje lože i leđa, shvatio je da ne može da odgovori zahtjevima ni treninga ni utakmice, tako da smo se dogovorili da bude sa nama kad hoće i koliko može i da se liječi. Mislim da je otpisan i za Jermeniju, povreda je takve prirode, ne događa mu se prvi put, kad su leđa u pitanju oporavak traje duže nego kad su ostale povrede - objasnio je selektor Ljubiša Tumbaković.

Čuvar mreže Zete, koja je imala najbolju odbranu u ligi, bio je prva opcija u dosadašnjem toku kvalifikacija. Zamjene su, međutim, spremne.

- Pozvali smo četvoricu golmana. Vukašin Poleksić dolazi danas (četvrtak), počeo je da radi, na klupi je Vašaša, ali tu je, kao treći golman. Ostala dvojica su u tonusu - Danijel Petković je cijelu sezonu branio po 90 minuta, Milan Mijatović takođe. To nije nerje- šiv problem - konstatovao je Tumba.

Portal Analitika